Wil jij tijdens jouw evenement of bedrijfsfeest genieten van lekker eten zonder zelf constant in de weer te zijn? Dan is de foodtruck van het Swolsch Friethuys de perfecte oplossing.

Foodtruck, oftewel ‘rijdende keuken’. Ook het Swolsch Friethuys werkt met deze trend.  Tijdens een evenement of feest genieten van de heerlijke frietjes van het Swolsch Friethuys? Dit kan. Het Swolsch Friethuys rijdt namelijk met haar foodtruck naar jouw locatie. Hier bakt het personeel de frietjes naar wens, zodat jij en je gasten genieten van het feest én van het eten.

Onze foodtruck wordt ingezet vanaf 100 personen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of nieuwsgierig naar verdere informatie? Neem dan via het formulier hiernaast contact met ons op.

 

 

Privacy verklaring

Op deze pagina tref je de privacyverklaring van Swolsch Friethuys aan. Je wordt aangeraden deze privacy verklaring zorgvuldig te lezen voordat je verder gaat op ons website.

Swolsch friethuys is gevestigd aan het Grote Kerkplein 10, 8011 PK Zwolle en staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 05039343. Wij zijn per mail te bereiken via info@swolschfriethuys.nl of via 038-4581429.

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Swolsch Friethuys omgaat met de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wij hechten veel waarde aan een goede bescherming van dergelijke gegevens en om u zo goed mogelijk in te lichten, Zo wordt onder meer aangegeven welke persoonsgegevens worden gebruikt. Tevens geeft Swolsch Friethuys aan welke wettelijke rechtsgrond ten grondslag ligt aan het verwerken van de persoonsgegevens.

De verwerking van persoonsgegevens door Swolsch Friethuys valt binnen de wettelijke vrijstellingsregelingen. Om die reden is de verwerking niet aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Swolsch Friethuys behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatste bijgewerkt op 17 april 208.

Swolsch Friethuys verwerkt de persoonsgegevens doordat je gebruikt maakt van onze diensten en/of omdat je gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • voor -en achternaam
  • e mail adres
  • overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.

In de eerste plaats worden persoonsgegevens verwerkt als je het contact/inschrijfformulier invult. Bij het invullen van het formulier wordt jouw naam en mailadres gevraagd. Dit is nodig om contact met je op te kunnen nemen, maar worden niet gebruikt om je in de toekomst op de hoogte te stellen van bepaalde diensten die interessant voor je kunnen zijn. De persoonsgegevens worden opgeslagen voor een termijn zolang de overeenkomst duurt. Daarnaast worden aanvullende persoonsgegevens verwerkt in geval van het afhandelen van een betaling. Hieronder vallen oa bedrijfsnaam, achternaam, telefoonnummer, adres en bankrekeningnummer. Swolsch Friethuys verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. De bovenstaande gegevens worden 7 jaren bewaard uitgaande van de wettelijke bewaarplicht.

De rechtsgrond voor de verwerking van jouw persoonsgegevens is omdat dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst. Zonder je naam en mailadres kan Swolsch Friethuys geen contact met je opnemen. Daarnaast is Swolsch Friethuys in geval van facturatie en belastingaangifte verplicht om deze gegevens te verwerken.

Swolsch Friethuys maakt geen gebruik van cookies. Elke keer wanneer je de website bezoekt, verzamelt zij wel analytics data zodat wij kunnen zien hoeveel bezoekers de site heeft.

Swolsch Friethuys heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de persoonsgegevens van jou te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een ssl certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden.

Gegevens die niet langer nodig zijn worden verwijderd. Je hebt zelf recht op inzage, rectificatie, verwijdering of beperking van het verwerken van jouw persoonsgegevens, dit staat in de AVG. Om misbruik te voorkomen, zullen wij je wel altijd vragen jezelf te identificeren voordat je hiervan gebruik wil maken.

Swolsch Friethuys